Technicien équipe continue chez IVBO (Bruges) h/f

Onze drie ovenlijnen zijn dag en nacht in werking en worden daarom de klok rond bediend door zes technische ploegen. Samen met je collega’s garandeer je de continuïteit van de installatie door het analyseren en oplossen van eventuele problemen en het uitvoeren van onderhoudswerken, steeds met oog voor de veiligheidsvoorschriften. Verder waak je ook over de algemene orde in de installatie.

Je komt terecht in een technisch boeiende omgeving met gedreven collega’s. Bovendien kan je rekenen op de nodige opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je werkt afwisselend vroege shiften (6u-14u), late shiften (14u-22u) of nachten (22u-6u).

Wie zoeken we?

Je hebt een diploma secundair technisch onderwijs 3e graad (het vroegere A2), met een specialisatie in elektriciteit, mechanica, elektromechanica, elektronica of stuurtechnieken. Recent afgestudeerd? Stel je gerust kandidaat! Je wordt intern klaargestoomd en krijgt de nodige begeleiding.

Wat mag je van ons verwachten?

• Je mag rekenen op werkzekerheid dankzij een contract van onbepaalde duur.

• Aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen zoals o.a. een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, eindejaarspremie en een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer.

• IVBO is vlot bereikbaar en heeft een ruime personeelsparking.

• Er wordt gestreefd naar een goede balans werk-privé dankzij een ruime verlofregeling van 32,5 vakantiedagen per jaar.

Overtuigd?

Meer details over deze job lees je op jobs.ivbo.be of bel ons op 050/45 63 20.

 


Member of CEWEP